sobota 2. decembra 2017

Prírodná tekutá linka na oči | Logona

Blogmas 2017 ✳ Deň 2.


V ďalšej pravidelnej recenzii v rámci Blogmas vám chcem predstaviť tekutú linku na oči od Logony. Čierne linky sú už nejaký čas stabilným kúskom v mojej taštičke s dekoratívkou. Ceruzky na oči som prestala používať z dôvodu, že pri ich aplikácii sa (zvyčajne) príliš naťahuje jemná pokožka očného viečka. Ak to robíte každý deň, privoláte si povädnutú pokožku a vrásky oveľa skôr :). Podobný efekt docielite aj agresívnym odličovaním očného make-upu, pomocou tampónikov, takže všetko s citom ;).


Doposiaľ som si vždy (a teda niekoľko rokov) vystačila s linkami od Alverde. Lacné, dostupné a samozrejme 100% prírodné. Viem, že viacero blogeriek malo problém s ich nežiadúcim rozmazávaním a teda pre ne neboli nositeľné. Neviem, či mám inak stavané očné viečka :) ale aj keď je pravda, že sa pri silnejšom tlaku ľahšie rozmažú, ak som ich nechala „proste byť“, vydržali mi perfektné po celý deň. Naposledy som však ostala dosť sklamaná z alverďáckej limitky Coastal Breeze. Nielenže som sa nechala nachytať, a namiesto čiernej som si kúpila tmavo hnedú (zmiatlo ma umelé svetlo v DMke), ale aplikátor je čistá katastrofa. Hrubý, nepravidelný.

Naproti tomuto Alverde nepodarku, má linka od Logony luxusné balenie a ukrýva dokonalý tenký štetček! Ten má veľmi jemný ohybný hrot, s ktorým sa mi linka šikovne nanáša. Zaschne takmer okamžite a test rozmazania po tlaku a prejdení prstom prežila na jedničku s hviezdičkou!

V zložení vás poteší napríklad jojobový olej, aloe vera, tekutý hodváb, brusnica močiarna, očianka (světlík lekársky), extrakt z jablka, či hydratačné morské riasy. Všetky tieto prírodné výťažky sa krásne postarajú o vaše jemné očné viečka, vyživia ich a zregenerujú. Pigmentácia je vynikajúca, na očiach linka pôsobí čierno-čierne.

Zloženie: Aqua, Alcohol*, Glycerin, Sorbitol, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Magnesium Aluminium Silicate, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Polyglycerin -10 Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Hydrolyzed Silk, Oxycoccus Palustris Seed Oil (olej zo semien brusnice močiarnej), Euphrasia Officinalis Leaf Extract* (očianka / světlík lekársky), Pyrus Malus Seed Extract (extrakt zo semien jablka), Alaria Esculenta Extract (morská riasa), Quartz Powder, Amethyst Powder, Amber Powder, Parfum (Essential Oils), Limonene, Linalool, (Iron Oxides) CI 77499. *suroviny z kontrolovaného bio poľnohospodárstva


Táto luxusne vyzerajúca linka na oči bude určite skvelým darčekom pre každú milovníčku prírodnej kozmetiky :). Kúpiť by ste ju mali do 13 € (objem: 4 ml). Ak stále hľadáte kvalitnú linku na oči, ktorá má certifikát prírodnej kozmetiky, môžem Logonu odporučiť všetkými desiatimi .

✳✳✳


Podobné príspevky na blogu:
Ere Perez | Prírodný a vegan krycí make-up s ovseným mliekom
Ere Perez | Prírodný a vegan make-up s Quinoa
Prvý prírodný certifikovaný lak na nechty | Logona
Tónujúce vegan balzamy na pery | Weleda
Čierna detoxikačná micelárna voda na hĺbkové čistenie pleti | Soaphoria


4 komentáre:

  1. Túto recenziu som potrebovala. Mala som linky od Alverde, jedny boli fajn a veľmi sa mi nerozmazávali. Potom som si kúpila ten istý typ len o pár rokov neskôr a už to bol problém. Teraz používam konvečné od Rimmelu, sú super, ale radšej by som nejaké prírodné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma veľmi teší Janka, že som sa ti takto trafila! ;) A verím, že s ňou budeš spokojná, ak sa ju rozhodneš kúpiť. Daj mi potom vedieť, som zvedavá :). S Alverde je to vždy taká lotéria, 50 na 50, či sa ich dekoratívka vydarí a hlavne teda, človeku sadne.

      Odstrániť
  2. Ten stetcek vyzera naozaj dobre, presne take mam rada. Som nemehlo, co sa tekutych liniek tyka, takze dobry stetcek je u mna nutnost. Alverde s takymto stetcom bola ok, ostatne katastrofa. Teraz mam Zao a spokojnost a laka ma este 100% pure a Purobio a teraz uz aj Logona ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to asi podobne ako ty, tú linku len napackám čo najbližšie k mihalniciam ;). Alverde malo oproti Logone vždy tvrdší štetček, takže sa nanášal trošku ľahšie, podobne ako taká fixka. Tuto treba trošičku viac citu :D. Skúšala som linky aj Zao aj PuroBio a tiež som bola spokojná. S dekoratívkou 100% Pure som ešte nemala tú česť, na Wishliste mám určite ich maskary a linku na oči :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...