štvrtok 12. júla 2018

Sprchové krémové emulzie Weleda | Dovolenková akcia

Moje milé čitateľky a vlastne aj zákazníčky ;). Ako iste viete, pred pár mesiacmi som spustila eshop Biotiful.sk. Jeho unikátnosť spočíva aj v tom, že prísne dohliadam nad zložením všetkých produktov v ponuke. Vybrala som pre Vás to najlepšie z najlepšieho. Žiadne "polo-prírodné fľaštičky", každý si môže byť 100% istý, že všetka kozmetika v ponuke je 100% prírodná.


Po mesiacoch nepretržitej práce si idem trošku oddýchnuť, a tak dovolenkuje aj celý eshop - hoci objednávky nepretržite fičia, ale balíčky odošleme až po 20.07.2018 :). Kompenzáciou a odmenou za trpezlivé čakanie na vaše voňavé balíčky prírodnej kozmetiky bude hodnotný darček & zároveň novinka v našom sortimente ► Sprchovacia krémová emulzia Weleda podľa vášho výberu.

Podmienky získania darčeka sú nasledovné:
- minimálna hodnota objednávky 39 € (bez dopravy),
- objednávka zrealizovaná do polnoci, v utorok 17.07.2018,
- do poznámky pri objednávke napíšte, ktorú zo sprchových emulzií si prosíte ako darček (všetky nájdete tu: Sprchovacie emulzie)

Ku každej takto uskutočnenej objednávke vám pribalíme vami vybranú krémovú emulziu a určite aj nejaký ten ďalší malý darček, ako ste už u na eshope zvyknutí :).

PS: V spojení s vami ostávam na Instagrame aj na Facebooku, tak ich určite sledujte pre všetky novinky, akcie, súťaže ♡

Evka
Biotiful.sk


Ďalšie príspevky na blogu:
► Ochranný (SPF) faktor rastlinných olejov pred slnečným žiarením
► Prečo používať iba prírodné opaľovacie krémy a oleje
► Prečo dať šancu tuhým šampónom?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...