sobota 6. augusta 2016

Známe herečky a prírodná kozmetika

Ahojte! Ozývam sa po dlhšej pauze, úžasnej dovolenke v chladnej severskej krajine a o to s čistejšou hlavou a novými nápadmi :). Občas sa pri témach, ktoré ma zaujímajú, dočítam aj o nejakej tej celebritke, ktorá prisahá na prírodnú kozmetiku. Poväčšine ide o herečky, práve tie predsa potrebujú vyzerať stále najkrajšie ;) a čo možno najsviežejšie. Samozrejme, jedna vec je reklama a druhá, či tú kozmetiku skutočne používajú. Na to asi tak ľahko neprídeme. No každá forma propagácie zdravej, teda prírodnej kozmetiky je vítaná!


V tomto článku som Vám zhrnula niekoľko slávnych dám, ktoré na organic beauty nedajú dopustiť, majú v nej niekoľko favoritov a niektoré sa s ňou rozhodli rovno aj podnikať.

Jessica Alba


Jessica stojí za vznikom spoločnosti Honest Company. Tá vyrába prírodnú kozmetiku, ekologické čistiace prostriedky do domácnosti a ďalšiu bezpečnú kozmetiku a hygienické potreby pre deti. To bola jej hlavná idea, a kvôli vlastným deťom sa rozhodla pre túto zdravšiu voľbu a začala v nej rovno podnikať. Nedávno spustila aj predaj dekoratívnej kozmetiky a je, ako inak, jej tvárou :). Cenovo sa make-upy pohybujú na úrovni 100% Pure. Na záver k tejto značke ešte malý drb. Albinu firmu neprestávajú obchádzať rôzne škandály ohľadom ingrediencií, údajne sú v niektorých produktoch napriek všetkým tvrdeniam aj toxické látky a ich minerálny opaľovací krém spôsobil viacerým ľudom po pobyte na slnku spáleniny. A viete ako to v Amerike chodí, tam sa ľudia nepárajú a rovno sa súdia, tak som zvedavá ako to celé dopadne.

Gwyneth Paltrow


Podobný projekt má na svedomí Gwyneth Paltrow, ktorá okrem toho, že je herečkou :), je aj kreatívnou riaditeľkou prírodnej kozmetiky Juice Beauty. Je veľkou fanúšičkou prírodnej a vegánskej kozmetiky a bio-eko životného štýlu. Nedávno v jednej talkshow porozprávala, aké toxické sú klasické lubrikanty, ktoré všetko zo slizníc bleskovo absorbujú do krvného obehu. Vďaka ti Gwyneth, za osvetu! :). Juice Beauty používajú napríklad aj Kate Hudson, Madonna či Cameron Diaz.

Jennifer Aniston


Moja obľúbená Jennifer má už pekných 47, ale stále vyzerá akoby mala o 20 rokov menej, keď natáčala Friends. Otázkami o vzhľade a obľúbenej kozmetike ju atakujú takmer pri každom interview a ona sa netají, že je veľkým fanúšikom nemeckej prírodnej kozmetiky Dr. Hauschka. Dlhé roky nedá dopustiť na ich Ružový pleťový krém, ktorý používa aj ako podklad pod každý makepu pri natáčaní. Ja som tento krémik ešte neskúšala, ale mám teraz veľkú chuť! Používajú ho aj Jennifer Lopez a Olivia Wild. Ďalej Anistonka zbožňuje ich balzamy na pery a celú radu starostlivosti o pleť Radiant You.

Suzanne Sommers


Pamätáte si na sympatickú mámu Carol zo seriálu Krok za krokom? :) Tak tá v októbri oslávi 70.tku a v dnešných dňoch s nadšením rozpráva a píše o tom, aké škodliviny obsahuje bežná kozmetika a aká je toxická pre naše telo. Na svedomí má komplet sériu 100% prírodnej kozmetiky, od dekoratívnej, cez starostlivosť, až po čistiace prostriedky, ktorá nesie jej meno SUZANNE™ Organics Cosmetics a jej strašne fandím!

Poznáte ešte nejaké ďalšie známe osobnosti, ktoré takto pekne verejne orodujú za prírodnú kozmetiku? :)


Mohlo by vás zaujímať:
Ako prejsť na prírodnú kozmetiku | Blogoseriál
Dr.Hauschka | Pleťové tonikum Clarifying Toner
Dr.Hauschka | Ďalšie recenzie


10 komentárov:

  1. Jedine o Jennifer Aniston som vedela, že používala kozmetiku Dr. Hasuchka, inak som tieto veci fakt netušila, no Jennifer je fakt vzorom krásy, akoby vôbec nestarla takže ak to bude len tou kozmetikou, klobúk dolu, ale až tak tomu neverím, no zase Olivia Wild a rovnako Jennifer Lopez sú kočky, takže asi na tej kozmetike fakt niečo bude, neviem neskúšala som. Kdesi som čítala o Skin Foode od Weledy, vraj ho dosť používaj holywoodske herečky a som rada, že ho tiež vlastním. A odmlka na blogu? No úprimne, ktorá z nás je v lete tak aktívna ako bežne cez rok, asi žiadna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tej Jennifer tiež tak úplne neverím, určite má nejaké tie plastické vylepšenia :) ale fajn vedieť, že na prírodnú kozmetiku nedá dopustiť.

      Odstrániť
  2. Vedela som o Gwyneth a Jennifer, tie ostatné ma potešili. Aspoň zase raz nemám pocit, že všetko sa točí okolo tých chemických hnusov, Lorealu a pod.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, reklamy Loreal, Rimmel, farby na vlasy všetkých značiek sú v TV doslova premnožené a bohužiaľ, udávajú istý trend, najmä mladým babám...

      Odstrániť
  3. Super clanok! Velmi ma potesili informacie kolko slavnych zien pouziva prirodnu kozmetiku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dnes som akurat citala o Adele Banasovej aku kozmetiku pouziva, a nechybali znacky Coleur Caramel, Lavera ci Weleda, neviem teda ci verejne oroduje za taku kozmetiku, ale je fajn, ze takou prezentaciou urobi mensiu osvetu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som čítala, ale už dávnejšie, že Adela je bio :) tak sa teším, že urobila reklamu prírodnej kozmetike, aspoň niekto spomedzi známejších slovákov :)

      Odstrániť
  5. V casopise Sarm byva rubrika, kde fotia kupelne slovenskych celebrit a aj kozmetiku, ktoru pouzivaju. Nedavno tam bola aj Adela, ktoru spomina Michaela. Podla tejto rubriky je prirodna kozmetika v kurze aj medzi celebritami. A nakoniec preco aj nie, ked je kvalitna.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za infošku! Nevedela som o takej rubrike :). Teším sa, že sa prírodná kozmetika spomína aj v takýchto časopisoch.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...