piatok 27. apríla 2018

Neopísateľná vôňa krásy a čistoty - rada Himalay od Soaphoria

Ako by ste opísali neopísateľnú vôňu krásy a čistoty? Ťažká úloha, ale pokúsim sa o to. Minule bola u mňa na pokec kamoška a potom sme samozrejme zablúdili aj do skladu. Vzala do ruky mydlo Himalay a hovorí mi: „Tak toto vonia neskutočne brutálne! O tom musíš ľudom určite napísať!“


Tak som tu a referujem vám :). O prírodnom mydle Himalay, soľnom peelingu a soli do kúpeľa tej istej vône. Naša slovenská Soaphoria je celkom majster na úchvatné vône, ktoré v kúpeľni jednoducho chcete a potrebujete mať. Upokojujúca čistá levanduľa, energizujúca nenapodobiteľná vôňa kávy, či ovocný sad plný šťavnatých jabĺk, čerešní a čučoriedok. Alebo potom, pre všetky čokoholičky je tu čokoládový kokosový olej - na telo, na tvár, ako vlasová maska, po opaľovaní. Do bodky dôveryhodné vône pochádzajúce z prírody, žiadne syntetické umelinky. Esenciálne oleje sú zväčša aj detailne uvedené v zložení.


No a potom je tu TÁ vôňa, ktorú majú všetky produkty z rady Himalay. Z INCI sa dozvieme iba toľko, že ich aróma je 100% prírodného pôvodu, z esenciálnych olejov. Soaphoria už ďalej ich presnú kompozíciu neuvádza, čo je síce škoda, ale na druhej strane je to zase úplne pochopiteľné tajomstvo výrobcu. Z oficiálneho popisu u týchto produktov sa dozvieme aspoň to, že jednou zo zložiek, a predpokladám aj z hlavných vonných tónov, je mimóza. Éterický olej z mimózy je mimoriadne cenný a drahý olej. Mimosa Tenuiflora je strom rastúci v Brazílii a Mexiku, ktorý sa pýši kvetinami v tvare plných nadýchaných ružových guličiek.


Vôňa mimózy sa opisuje ako kvetinová, slnečná, svieža, teplá, radostná. Má ukľudňujúce a tíšiace účinky na psychiku, zmierňuje nepokoj a agresivitu a naštartuje vášho tvorivého ducha. Zmes mimózy a ďalších esenciálnych olejov v Himalay, pôsobí presne ako vraví Soaphoria, neopísateľne sviežo, čisto. Jarná aj letná vôňa, napriek teplému podtónu mimózy pôsobí vo výsledku osviežujúco a mierne chladivo. Je to presne tá úžasne svieža vôňa, do ktorej sa zahalíte v sprche po celom dni strávenom v prírode alebo na slniečku, a potom si sadnete na terasu a vychutnávate neskorý západ horúceho slnka. Prevonia celú kúpeľňu a obláčik z jej esencie sa bude šíriť za vami ako obláčik radosti a šťastia.


Aby sme sa ale nebavili iba o vôni, táto exotická rastlinka má na pokožku silné regeneračné, hojivé a dokonca anti-aging účinky. Mimóza sa v miestnej, tradičnej medicíne domorodých kmeňov využíva už od doby Mayov, a to na liečbu rôznych infekcií, zápalov, rán. V našom svete zase ohúri najmä schopnosťou zmierňovať strie a predchádzať ich vzniku. Hĺbkovo regeneruje kožné tkanivá, má schopnosť stimulovať produkciu kolagénu a elastínu, čo je veľmi dôležitý aspekt regenerácie pokožky.


Všetky produkty z tejto rady obsahujú aj tonizujúcu himalájsku soľ najvyššej kvality. Čisto prírodná kryštalická himalájska soľ hrubšej zrnitosti má prirodzene dezinfekčné a uvoľňujúce účinky, obsahuje celý rad minerálnych látok a stopových prvkov. Táto kozmetika pokožku prečisťuje, do hĺbky detoxikuje a zanecháva ju hodvábne hladkú, čistú, prirodzene obnovenú, žiarivú a neposlednom rade, neuveriteľne prevoňanú.


Použitie a detailné info o produktoch nájdete v eshope čistou prírodnou kozmetikou Biotiful.sk ;) tu:
Himalay - organický telový peeling s himalájskou soľou | Soaphoria
Himalay - prírodné mydlo | Soaphoria
Himalay - soľná zmes do kúpeľa | Soaphoria

Už ste niekedy mali česť s touto Soaphoristickou radou Himalay? Aké prírodné vône preferujete?

Majte krásny deň ♥
Evka

Biotiful.sk


Podobné príspevky na blogu:
► Prečo dať šancu tuhým šampónom?
► Toxické chemikálie v našom tele môžu zvyšovať riziko opätovného priberania na váhe
► DIY recepty: Namiešajte si vlastné pleťové sérum
► Starostlivosť a čistenie problematickej, mastnej pleti | Prírodná a vegan kozmetika


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...