streda 16. decembra 2015

Vianočná Giveaway | Weleda, 100% Pure, Soaphoria, Lavera, Alverde

Ahojte biotifulky,

a je tu chaotický čas predvianočný, konkrétne 16.12.2015. Kedy sa tento dátum stihol udiať? Tak napríklad posledný príspevok na blog sa mi podaril koncom novembra, napriek všetkým tým rôznym predsavzatiam, že sa budem viac venovať tomu čo ma baví a menej sa rozčuľovať a stresovať.


Musím povedať, že sa mi to strašne ťažko aplikuje do života. Okolo mňa je samá negativita, nervozita, stres a zhon. Asi preto sa tak teším na vianoce, lebo toto chaotické a stresujúce "niečo" tomu nutne predchádza. A potom nastane zrazu spomalenie a pokoj? No dúfam :).

Každopádne, rozhodla som sa ako poďakovanie vám všetkým mojim milým čitateľkám a fanynkám biokozmetiky pripraviť malé prekvapenie. Navyše, aj keď zhruba mesiac po termíne, oslavujem rok existencie blogu :). Takže jedno s druhým a je tu Vianočná Giveaway!

Zasúťažiť si môžete o something biotiful, a to balíček skvelej biokozmetiky v hodnote 50 €:
- rakytníkove telové mlieko Weleda
- maskara Alverde
- balzam na pery Alverde
- kofeínová pleťová maska 100% Pure
- čistiaca pleťová maska Lavera
- soľ do kúpeľa Soaphoria
- naparovacie tablety Soaphoria
- sprcháč Alverde
- prírodná morská hubka na telo
- pilníčky na nechty Ebelin
- sviečka Heart&Home
- kopa vzoriek biokozmetiky 100% Pure, Weleda, A. Borlind, Natura Siberica
- a samozrejme, keď už sú tie vianoce, aj jedno prekvapenie :)

Podmienky Giveaway sú jednoduché. Stačí byť fanúšikom Facebook Page, mať doručovaciu adresu na Slovensku a do súťaže sa prihlásite komentárom pod tento článok, kde mi napíšte, recenzie na akú biokozmetiku čítate najradšej alebo aké články na blogu by vás potešili. Ja sa teším už teraz a držím palce! Giveaway bude prebiehať celý týždeň, do utorka 22.12.2015 do polnoci, a takto v stredu o týždeň losujem štastlivca, for the very first time :).

Pekný deň ♥

Update 23.12.2015: Šikovný random generátor mi vyhodil číslo 6, takže víťazný balíček poputuje čitateľke s nickom: Knapčíková ;). Gratulujem a dúfam, že prinesie radosť aj úžitok :). Prosím napíš mi na somethingbiotiful@gmail.com adresu pre zaslanie balíčka.



23 komentárov:

  1. Och, škoda, že se česko nemůže zúčastnit :-) Každopádně gratuluji k blogonarozeninám ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najradšej na šampóny a potešila by ma recenzia na make-upy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja rada citam recenzie na prirodne kremy a make-upy.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jaká škoda, že my z ČR máme smůlu. Zrovna takový úžasný balíček! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaaaj... Sľubujem, že najbližšia GA už aj pre Vás kočky, z "ďalekého" zahraničia :)))

      Odstrániť
  5. Prosila by som si viac recenzii na slovensku prirodnu kozmetiku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mna v poslednej dobe najviac zaujala znacka 100% Pure...aj ked je na moj vkus trosku drahsia, verim, ze este len pride ta chvilka, ked si po Tvojej recenzii kupim od nich nejaky skvely produkt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, tvoj blog som objavila až teraz, máš to tu moc pekné :) Odteraz budem navštevovať pravidelne. Ja s bio kozmetikou nemám veľa skúseností, no začínam sa o ňu stále viacej zaujímať. Rada si čítam najmä recenzie na pleťové prípravky.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, mna momentalne zaujima vsetko o babatkach. Kedze chcem pre moju dceru len to najlepsie upradnostnujem pripravky,ktore obsahuju co najmenej chemie. Samozrejme nepohrdnem informaciami,ktore su prospesne aj pre mna. Vlasy aktualne prezivaju nestastne obdobie,cize ma potesia akekolvek rady ako na ne v obdobi dojcenia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, gratulujem a ďakujem za komentár :). Na blogu nájdeš recenzie iba na prírodnú a biokozmetiku, ktorá je bezpečná a samozrejme bez škodlivej chémie ;). A na somethingbiotiful@gmail.com mi pls nezabudni napísať svoju adresu, aby som vedela, kam balíček poslať :).

      Odstrániť
  9. ahoj :)
    fb : simona sakáčová
    najradešej mam recenzia na kozmetiku soaphia :) a potesili by ma recenzie na make-up , kedze som ich uz vyskusala vela ale zial ziadny nebol podla mojich predstav )

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Potešila by ma recenzia na make-upy.. tvoj blog som našla len teraz, ale veľmi ma zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj ja by som si rada precitala o kremikoch na tvar ci na telo. Ja si uz nejaku dobu vyrabam sama tieto produkty. A tiez recepty by boli super. Cim viac informacii tym lepsie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. najradšej na sprchové gély a potešilo by ma viac recenzii na očný make up :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja mam rada od teba akekolvek recenzie, najviac na sampony, kedze ich sama rada skusam.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Najradšej mám recenzie na produkty v staroslivosti o telo/pleť (bio produkty):) alebo také DIY nápady na výrobu svojej vlastnej kozmetiky :) ale celkom by ma potešili aj nejaké ľahké recepty na zdravé šaláty a tak O:)

    FB: Sima Bellová

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Takže gratulujem čitateľke s nickom: Knapčíková! :). Vyššie v článku si môžete mrknúť update s random generátorom :) no a naozaj veľmi ďakujem aj vám všetkým ostatným kočkám, čo ste sa do GA zapojili a napísali mi názory a priania o články. Dávam si ich ako blogové novoročné predsavzatia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...