pondelok 13. apríla 2015

Soaphoria | Telové suflé Ovocný sad

Trošku dlhšie som váhala, či si toto suflé vôbec objednať. 7 Eur mi prišlo veľa za 125 ml a do toho mi sedliacky rozum vravel, že našľahané je predsa "zmiešané so vzduchom" ?! :) Ako protiargumenty stáli výborné hodnotenia v komentároch eshopov, že je to slovenský prírodný produkt (!) a že mi dochádzal obľúbený telový krém. Dilemou už teda bolo iba, ktoré suflé konkrétne, pretože ich vyrábajú v takom množstve variácií. Vyhral to Berry Forest, alebo pekne po slovensky, ovocný sad.


Zloženie
Ingrediencie sú samé mňamky. Maslá a oleje regenerujú a doslova liečia pokožku. Zo skutočného ovocia je tam jablko, čučoriedka a čerešňa. A čo je skvelé, nič viac, žiadne prídavné látky, konzervanty, farbivá. Rozmýšľala som, že predsa len by tam mal byť niečo, čo zmes zakonzervuje, aby sa nepokazila. Sklíčko sa síce uzatvára vzduchotesne, ale netreba ho držať v chladničke. A tak som pátrala a zistila, že kakaové maslo je prírodný konzervant. Znova som múdrejšia.


Efekt na pokožke
Zvyčajne sa mažem bio telovým mliekom či krémom, ktoré sú ale sakra drahé (až na Alverde, kde je však ako "bonus" alkohol na popredných miestach v zložení) alebo čistými olejmi, kokosovým, mandľovým, ap., po ktorých som mastná ešte hodinu :). Pri suflé sa nič také nekonalo, dokonca pokožka ostane tak nejak príjemne hladká a jemná. Rovnako sa teším, že tú brutálne dobrú ovocnú vôňu cítiť ešte dlho predlho. Neviem dobre opisovať vône, ale skúsim: malinovo-jahodovo-jablková. A viem, že polovicu toho neobsahuje. :) Rovnako nebol na mieste môj prvotný skepticizmus, vydrží mi určite oveľa dlhšie, než som čakala. Stačí ho máličko, pretože oleje sa na pokožke krásne topia, ľahko rozotierajú. Keď si ešte zrátame, akú hodnotu má štýlový sklenený pohár, v ktorom je zabalené (oceňujem, že žiaden plast) a koľko by som dala za samotné ingrediencie, keby si to išla nebodaj našľahať sama, :D je to OK. A tak musím priznať, že som si urobila radosť a na ceste mám objednanú ďalšiu voňavú skleničku so suflé a iné vychytávky od Soaphorie O:)

PLUSY:MÍNUSY:
- úplne prírodné zloženie - obal nie veľmi praktický pri cestovaní, ale ďalej využiteľný !
- výborne hydratuje, vyživuje a rýchlo vsiakuje
- skvelá vôňa

6 komentárov:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...