piatok 22. júna 2018

Nový šampón proti lupinám Moringa + nové zloženie prírodných šampónov Navia

Obľúbená slovenská prírodná kozmetika Navia nás nedávno potešila viacerými novinkami v ich sortimente, zopár z nich už nájdete aj na mojom eshope ;), napríklad Odličovacie mlieko, Očný krém s plamatkou a prasličkou či Očné sérum s ginkom a Q10 (o týchto vám poreferujem onedlho). Veľkou zmenou je aj vynovené zloženie prírodných šampónov a jeden nový druh tuhého šampónu. Ale čo to nové zloženie vlastne znamená, čo obsahujú po novom, čo už neobsahujú a prečo? Tak poďme na všetky šampónové zmeny u Navia pekne poporiadku! :)


pondelok 11. júna 2018

Krémový Bio dezodorant so striebrom | Bioturm

Ak ešte stále hľadáte dobrý prírodný deodorant a máte citlivú pokožku, pupienky a/alebo podráždené miesta pod pazuškou, dnes mám pre vás skvelý tip! Krémový dezodorant so striebrom od nemeckej značky Bioturm.


štvrtok 7. júna 2018

Ochranný (SPF) faktor rastlinných olejov pred slnečným žiarením

Tak sa mi to konečne podarilo! :) Dokončila som tento dlho očakávaný a toľko avizovaný článok. Horúci príchod leta pre mňa každým rokom znamená ešte horúcejšiu tému v oblasti prírodnej a bio kozmetiky: Ochranný faktor rastlinných olejov. Čo myslíte, dokážu nás prírodné oleje naozaj ochrániť a majú vôbec dokázaný nejaký SPF faktor? Malinový olej s údajne extrémne vysokým SPF alebo ten mrkvový? Pýtate sa ma často..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...